skip to Main Content
+47 400 64 744 post@topprens.no ToppRens
Bilde-1-21

Møbelrens utføres hjemme hos kunden!

Møbeltrekk kan fort bli slitt og skitten som resultat av daglig bruk. I tillegg legger det seg mye støv på sofaer og stoler. Derfor kan det være lurt å rense/ friske opp sofaen av og til. Møbelrens tjenestene utfører vi hjemme hos kunden, så du trenger ikke å transportere møblene dine noen plass. Vi bruker veldig effektive vaskemidler og maskiner som garanterer flotte resultater. Sofaen vil være klar til bruk igjen noen timer etter den har blitt vasket- ventetida varierer fra hvor skitten den var fra før av. Vi anbefaler å gjenta slik tjeneste minst en gang i året.

Ved rens av møbler er det viktig å skille mellom de forskjellige tapetseringsmaterialene for å anvende riktige vaskemidler. Dessuten er det viktig å bruke en fornuftig mengde av disse midlene til rense sofa. Vår metode, kombinert sammen med høykvalitets vaskemidler gir et helt fantastisk resultat! Sluttresultatet er ofte mye bedre enn kundens forventninger. En slik rens kan anvendes på forskjellige typer sofaer, stoler, puffer, madrasser og t.o.m. kosedyr. Tjenesten utføres hos kunden. Møblene er klar til bruk ca 6-12 timer etter rengjøring.

Skinnmøbler

Vi tilbyr også rengjøring og impregnering av skinnmøbler. For at du skal glede deg over dine luksuriøse møbler foreslår vi en regelmessig rens og impregnering av skinnmøbler, helst en gang per år. Når vi renser dine skinnmøbler med spesielle midler fjerner vi all skit som samler seg i porene. Deretter behandler vi møbler med en skånsom lotion / krem som frisker opp skinnet samt gjør at denne blir elastisk. Denne behandligen forebygger også slitasje og sprekkdannelse. Tjenesten utføres hos kunden. Møblene er klar til bruk ca 2 timer etter rengjøring og impregnering.

Be om tilbudt på rens av møblene dine !

  Navn:*
  E-post:*
  Telefon:
  Adresse + postnummer:

  Bildene viser reslutater etter rens utført av oss !

  Back To Top