skip to Main Content
Bilde-1-21

Møbelrens utføres hjemme hos kunden!

Møbeltrekk kan fort bli slitt og skitten som resultat av daglig bruk. I tillegg legger det seg mye støv på sofaer og stoler. Derfor det er viktig å rense sofaen regelmessig. Møbelrens tjenestene utfører vi hjemme hos kunden, så du trenger ikke å transportere møblene dine noen plass. Vi bruker veldig effektive vaskemidler og maskiner som garanterer flotte resultater. Sofaen vil være klar til bruk igjen noen timer etter den har blitt vasket- ventetida varierer fra hvor skitten den var fra før av. Vi anbefaler å gjenta slik tjeneste minst en gang i året.

Hjemme service

prisgaranti

2-3 timer rense tid

Ved sofarens er det viktig å skille mellom de forskjellige tapetseringsmaterialene for å anvende riktige vaskemidler. Dessuten er det viktig å bruke en fornuftig mengde av disse midlene til rense sofa. Vår metode, kombinert sammen med høykvalitets vaskemidler gir et helt fantastisk resultat! Sluttresultatet er ofte mye bedre enn kundens forventninger. En slik rens kan anvendes på forskjellige typer sofaer, stoler, puffer, madrasser og t.o.m. kosedyr. Tjenesten utføres hos kunden. Møblene er klar til bruk ca 6-12 timer etter rens.

Bildene viser reslutater etter rens utført av oss

Hva koster møbelrens ?

Prisen avhenger av type møbler, størrelse, antall og hvor skitne de er. La oss kontakt informasjon så sender vi deg en prisforslag på mail.

    Telefon:*
    E-post:*

    Gi oss gjerne litt mer informasjon:

    Du kan legge bilder av møblene her:
    Back To Top