Skip to content

Vi har utført møbel- og tepperens siden 2015. I begynnelsen startet vi med noen få oppdrag, men etter hvert som etterspørselen økte og folk ble klar over vårt firmanavn Topprens AS, fikk vi mer å gjøre. Siden 2019 har vi også tilbudt utvendig renhold, for eksempel vindusvask, fasadevask og takrennerens.

Vi er nå et team på fem motiverte, kreative og erfarne arbeidere. Vi tar oppdrag i Oslo og omegn, samt Stavanger/Sandnes og omegn.
Hvert år renser vi over 1500 sofaer og 600 tepper, og vi holder vinduene rene for mer enn 300 av våre faste kunder. Vi jobber hele tiden med hvordan vi kan være mer effektive og arbeide trygt.

Vi har utført mange ulike og veldig varierte oppdrag, og har derfor utviklet erfaring og presisjon som leverandør. Det er en glede å se at vi har en lang liste av fornøyde kunder både i privatmarkedet og i bediftsmarkedet, som kan anbefale oss til nye kunder. Vi samarbeider også med møbelleverandører som Bolia, Bohos og Sofacompany, som anbefaler oss som et velprøvd selskap for å utføre møbelrens hjemme hos kunder.

Vi ser fram til å påta oss flere oppdrag innen møbelrens, vinduspuss, fasadevask og takrennerens!

Hva sier kundene:

– Kommer garantert til å bruke topprens igjen! Knuste andre på pris, kom kjapt på plass og bra resultat. Takk.  Kim

– Super rask service, kjempe fornøyd med jobben og pris! Anbefaler absolutt ToppRens. Monica

– Sofaen min var full av flekker og så brun ut. Etter rens i dag er jeg superfornøyd. Jeg visste faktisk ikke at sofaen kunne bli så fin og grå, ser helt ny ut. Anbefaler virkelig Topprens til alle! Wenche

Se flere av våre referanser på Facebook her.

Back To Top