skip to Main Content
+47 400 64 744 post@topprens.no ToppRens

Personvernerklæringen beskriver hvordan Topprens AS behandler dine personopplysninger når du besøker vår hjemmesiden eller bestiller tjenester hos oss via nettsiden eller social media. Vi fokuserer på å ivareta og beskytte alle våre kunders personvern og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder persondataoppfordringen (GDPR).

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi er ansvarlig for behandling av personopplysninger som gjøres i forbindelse med besøk av denne nettsider, samt bestilling av våre produkter og tjenester. 

Ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema via nettsider www.topprens.no eller www.sofarens.no eller, sende oss e-post, kontakte oss via sosiale medier eller ringe oss samtykker du at Topprens AS benytter dine persondata (navn, e-post adresse, og telefonnummer) for å gi deg relevante budskap og tilbud. Vi vil aldri selge informasjonen din videre til andre organisasjoner, personer eller virksomheter, og du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake.

Personopplysningene kan utleveres til tredjepart som Topprens AS samarbeider med, så vel innenfor som utenfor EØS- og EU-området for at vi skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov, forskrift og/eller avtale, og i tråd med denne personvenrserklæringen. Med «tredjepart samarbeider» mener vi parnere som leverer oss systemer til behandling av opplysningene til å sende budskap og tilbud. Våre underleverandører er pliktig til å følge personvenrserklæringen på sitt servermiljø, og behandling av personopplysninger på tjenestene de drifter. 

Topprens AS utleverer eller utveksler ikke personopplysninger om besøkende på hjemmesiden på annen måte enn det som er beskrevet over. Sletting eller oppsigelse av tjeneste vil først og fremst tjeneste bli sagt opp, men kontaktopplysninger som bestilling, fakturahistorikk, kopi av korrespondanse vil forbli i vårt system i den grad det er nødvendig for beskytte juridiske rettigheter til evt dokumentasjon senere.

INNSYN OG RETTING

Du har til enhver tid krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Du kan til enhver tid se be oss om informasjon på hva vi har lagret om deg. Dersom du har innsigelser med hensyn til personvern eller bruk av data som ikke har blitt behandlet på en tilfredsstillende måte vi ber om kontoakt på post@topprens.no eller kan du dessuten til Datatilsynet.

ENDRINGER

Gjeldende versjon personvernpolitikken i Topprens AS til enhver tid  finner du her på denne siden.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies)

Når du besøker våre nettside, eller noen av de andre adressene sidene våre er tilgjengelige på, logger vi informasjon om besøket.

Hva er en informasjonskapsel
En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på din datamaskin. Vi bruker disse informasjonskapslene til å huske på din innlogging, forbedring av brukeropplevelsen for eksisterende kunder og som del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker denne websiden setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil 1 år.

Bruk informasjonskapsler
Bruker informasjonskapsler i vår markedsføring og til analyse av trafikk mtp forbedring av brukeropplevelsen. Alle lagrede opplysninger er anonyme og behandles av oss til forannevnte formål. Disse verktøyene lagrer ofte informasjonskapsler på de besøkendes datamaskiner. Eksempler på verktøy vi bruker er Google Analytics og Facebook, Instagram og evt andre sosiale medier. Vi fokuserer på å ivareta og beskytte alle våre kunders personvern og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder persondataoppfordringen (GDPR).

Unngå informasjonskapsler
Du kan hindre at det lagres informasjonskapsler på din datamaskin ved angi dette i innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at du for eksempel ikke vil kunne logge inn på diverse informasjon dersom du avviser alle informasjonskapsler.

Sletting av informasjonskapsler
Du kan slette alle informasjonskapsler som er lagret på din datamaskin fra innstillingene i din nettleser. Hvordan dette gjøres varierer mellom nettlesere, og du vil finne ut hvordan med enkle søk på internett.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser. Topprens AS bruker, utleverer eller utveksler ikke personopplysninger om besøkende på hjemmesiden på annen måte enn det som er beskrevet over. Dine opplysninger vil ikke bli utleverte til andre organisasjoner, personer eller virksomheter.

Vi benytter følgende cookies

Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan eventuelt skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med begrenset funksjonalitet.

Google Analytics
I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her:
Personvernregler – Personvern og vilkår – Google

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 14 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren:
Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Back To Top