Skip to content

På Tide Med Møbelrens ?

Vi er spesialister innen møbelrens og tepperens

Vi renser sofaer, stoler, madrasser og alt som er trukket ved hjelp av avansert teknologi og høyeste kvalitet rense midler. Tjenester utfører vi hjemme hos privat kunder, eller på sted hos bedrift kunder. Vi er veldig fleksibelt for å finne den beste løsning for deg.

Rens utføres på sted hos kunden
Tre avdelinger i Norge – Oslo, Stavanger og Haugesund
Stor erfaring og kompetanse innen rens

Møbeltrekk kan fort bli slitt og skitten som resultat av daglig bruk. I tillegg legger det seg mye støv på sofaer og stoler. Derfor det er viktig å rense sofaen regelmessig. Møbelrens tjenestene utfører vi hjemme hos kunden, så du trenger ikke å transportere møblene dine noen plass. Vi bruker veldig effektive vaskemidler og maskiner som garanterer flotte resultater. Sofaen vil være klar til bruk igjen noen timer etter den har blitt vasket- ventetida varierer fra hvor skitten den var fra før av. Vi anbefaler å gjenta slik tjeneste minst en gang i året.

Ved sofarens er det viktig å skille mellom de forskjellige tapetseringsmaterialene for å anvende riktige vaskemidler. Dessuten er det viktig å bruke en fornuftig mengde av disse midlene til rense sofa. Vår metode, kombinert sammen med høykvalitets vaskemidler gir et helt fantastisk resultat! Sluttresultatet er ofte mye bedre enn kundens forventninger. En slik rens kan anvendes på forskjellige typer sofaer, stoler, puffer, madrasser og t.o.m. kosedyr. Tjenesten utføres hos kunden. Møblene er klar til bruk ca 6-12 timer etter rens.

NY RENSET SOFA I 4 TRINN

TILBUD

Vi sender deg et uforpliktende tilbud på rens av dine møbler

BESTILLING

Når du aksepterer tilbudet, avtaler vi en passende tid for deg

UTFØRING

Vi kommer på avtalt tid og sted med helle utstyret for å utføre rens

NY SOFA

Etter 2-3 timer du kan glede med ny sofa igjen!

RENSE PROCESSEN

Vi bruker de mest effektive rense metoder. Tjenesten starter med påføring av spesielle rensemidler som er dedikert til møbelstoff. De fjerner vanskelige flekker som kaffe, fett, matflekker, blod, blekk, fargestift, oppkast, urin etc. I denne trinn bruker vi også middler til å fjerne dårlig lukt fra kattetisse, røyklukt eller urin.

Når flekkene er forbehandlet, vi vil bruke rensemiddler med varmt vann til å skylle ut kjemi, og samtidig til å fjerne helt oppsamlet skitt og støv.

Deretter, suger vi ut med rensemaskinen vannet med alt løsnet skitt, og etterlater stoffet perfekt rengjort og luktfri. Møbelen er klar til impregnering for å beskytten den mot flekker.

OBS: Noen flekker kan ha skadet stoffet permanent, og vi kan ikke garantere at vi fjerner slike flekker. Husk også at slike flekker kan gå dypere inn i møbelets stoff og underlag hvis du prøver å rense dem på egen hånd. Det kan gjøre at fjerning av flekker er umulig.

SE PÅ EN KORT VIDEO HVORDAN VI RENSER SOFAEN HJEMME HOS KUNDEN

HVORFOR VELGE TOPPRENS AS ?

Vi renser over 1500 sofaer årlig, så det betyr at vi har mye og bred erfaring. Vi bruker profesjonell rensemidler fra de verdens beste leverandører. Vi har også tusenvis av fornøyde kunder.

0+
sofaer renset hver år
0+
fornøyde kunder

kun

Verdens Beste Produkter

HVA SIER VÅRE KUNDER ?

Nedenfor er bare noen av de mange hyggelige tilbakemeldinger fra våre fornøyde kunder. Resten kan du lese på vår Facebook eller Google profil.

Bli med tusenvis fornøyde kunder du også!

Hilde Hadland

Svært godt resultat; sofaen er som ny! Rask tilbakemelding, generelt god kommunikasjon , god service. Anbefales 😊

Anne Katrine Dolven

Takk for en meget god jobb – kvalitet!! Anbefales uten tvil – designersofa i ullstoff ble behandlet varsomt og profft.

Helene Karlsen

Fantastisk sørvis, rask gjennomføring og god pris! Sofaen er som ny:) Me er 100 % nøgde!

Tine Surdal

Sofaen min ser ut som ny, og det er den langt ifra! Kort ventetid etter bestilling, veldig hyggelige ansatte, kom nøyaktig på tiden, effektivt og nøye arbeid. Strålende fornøyd 🙂

GALERI

Bildene sier mer enn mange ord.  De viser resultater etter møbelrens utført av oss.

Be om tilbud på rens av oss

Hver oppdrag krever en individuell tilnærming. Prisen avhenger av møbler og tepper type, størrelse, antall og hvor skittne de er.
La oss kontakt informasjon og noen informasjon om møblene dine med bilder så sender vi deg en god pris på rens.

  Navn:

  Postnummer + Poststed:

  Telefon:*

  E-post:*

  Gi oss gjerne litt mer informasjon:

  Du kan legge bilder av møblene her:


  Back To Top